Bouwen, op zand of op De Rots?

Kinderclub Voltreffer 10 9 2022 210 september 2022

De eerste club ochtend na ons Safari Feest, want dat was het! Bedankt dat jullie er allemaal waren! En ook dat we jullie weer zagen met bekende én nieuwe gezichten. 

We zongen een aantal liederen; Welkom welkom... Een wijs man bouwde zijn huis op de rots... Handpop Joepie kwam meeluisteren met het verhaal, waarbij flanelplaten waren. Het ging over de wijze en dwaze bouwer een verhaal uit de Bijbel. Hierna hebben we in een bak zand twee Duplohuisjes gezet; 1 laag en 1 hoger op een steen. De regen uit de waterkoker zorgde dat het huisje op het zand wegspoelde… Maar de ander op de rots (steen) bleef staan. We dachten met elkaar na over het aller belangrijkste in het verhaal, een stevig fundament. En dat is Jezus. Is Hij ook jouw fundament?  

Na het verhaal was het tijd voor verwerking, we gingen aan de slag met Playmaïs. Er werden huisjes gemaakt en andere mooie dingen. 

Wij vonden het een fijne ochtend, tot de volgende keer! Let op, dat is op 24 september en valt gelijk met de 'Burendag'. We hebben dan geen club maar gaan wel wat leuks en lekkers maken. Kom je kijken? De toegang is gratis, tussen 11.00 en 16.00u kan je komen wanneer je wilt. 

 

Afdrukken E-mail