Lichtfeest!

Lichtfeest Kinderclub Voltreffer 23 december 2023Het is bijna Kerstfeest en dat gaat we vieren op de Kinderclub! Het wordt gezellig, speciaal, verrassend en leuk! En je mag iemand meenemen: een vriendje of vriendinnetje, maar ook papa, mama, opa, oma of iemand anders.

Kerstfeest: samen denken we na over HET LICHT! Lichtjes en gezelligheid zie je veel om je heen, weet je dat er ook Iemand in de Bijbel met het Licht vergeleken wordt? En dat dat Licht voor altijd schijnt? Benieuwd hoe dat zit? Kom gezellig langs!

Dit kerstfeest doen we samen. Als je de laatste keren op de Kinderclub bent geweest, weet je het al. Wij gaan met elkaar zingen voor de grote mensen. Komende keren kan je nog oefenen op de club. Thuis niet verklappen wat we gaan doen 

Samengevat:

 • Wat: Lichtfeest!
 • Waar: Praethuys ’t Slot
 • Wanneer: 23 december van 10:30-12:15u
 • Verder: de toegang is gratis en iedereen mag mee

Tot ziens op het Lichtfeest!

Groetjes, de juffen van de Kinderclub

Afdrukken E-mail

Feestspeurtocht van Professor Feestneus

Afbeelding1

UITNODIGING 2 September 2023

Het is feest bij de kinderclub! Professor Feestneus heeft alles al klaargezet. Het feest kan zo beginnen. Oh nee, de feesttaart is opeens weg! Wat moet Professor Feestneus nu doen? Help jij professor Feestneus met het vinden de feesttaart?

Professor Feestneus zoekt jongens en meisjes met een flinke portie vrolijkheid en gezelligheid. Doe jij mee met de speurtocht naar de feesttaart?

Je gaat niet in je eentje op zoek. Met elkaar maken wij er een leuk avontuur van. Neem je vriendje of vriendinnetje gezellig mee!

Alle jongens en meisjes tussen 4 en 12 jaar zijn welkom! Het feest begint om 10.15 u en duurt tot ongeveer 12.15. Aan het eind van het feest staat er nog iets lekkers klaar voor de ouders en de kinderen. De toegang is gratis.

Locatie: Praethuys ’t Slot, Van Beijerenstraat 89, Hoorn

Tot ziens op zaterdag 2 september!

Afdrukken E-mail

Jungle Feest!

Uitnodiging Jungle Feest 25 mrt versie 3Ben jij een echte speurneus en gek op spelletjes? Dan is het jungle Feest echt iets voor jou! We organiseren op 25 maart een spellen ochtend met het thema jungle! Wat je gaat doen? We verklappen vast een klein beetje: slangen scheuren, sluipen, kokosnoot bowlen, giraffen voeren en nog veel meer. Ga jij mee op jungle tocht?

Het Jungle Feest is voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar, je bent van harte welkom om 10.30 uur. Rond kwart over twaalf is de ochtend weer voorbij.

Jungle Feest:

 • Datum: Zaterdag 25 maart
 • Tijd: Van 10:30 tot 12:15 uur
 • Locatie: Praethuys 't Slot, Van Beijerenstraat 89, Hoorn

Neem je een vriendje of vriendinnetje mee?

Deelname is gratis en je hoeft niet vooraf aan te melden. Maar vraag wel even toestemming aan je ouder(s) of verzorger(s) om mee te mogen doen met de activiteit.
We gaan er vanuit dat je zelf terug naar huis mag lopen of dat iemand jou ophaalt. Als dat niet lukt, stuur dan gerust even een berichtje, want we willen graag helpen.

Tot snel! 

Afdrukken E-mail

Kerstfeest met Kinderclub Voltreffer!

kerstfeest 2022 Kinderclub VoltrefferAls je het niet kunt laten zien, dan geloof ik het niet! Misschien heeft een vriendje of vriendinnetje dat wel eens tegen je gezegd. Niet zien, toch geloven?! Daar gaat het over op de Kinderclub Voltreffer tijdens onze speciale kerstochtend op 24 december 2022!

Kom jij al vaker op de club en denk je erover om eens een vriendje of vriendinnetje mee te nemen? Dan is deze ochtend daar extra geschikt voor! Vraag komende zaterdag om de speciale ‘kerst uitnodiging’ die je kunt weggeven aan iemand anders.

In ’t kort:

 • Wat: Kinderclub Voltreffer
 • Wanneer: 24 december 2022
 • Waar: Praethuys ’t Slot, Van Beijerenstraat 89 in Hoorn
 • Tijd: 10.30-12.15
 • Leeftijd: gratis toegang 4-12 jr.
 • GRATIS TOEGANG


Wat wij heel belangrijk vinden, is dat iedereen welkom is op de club, dat we aardig zijn voor elkaar en dat er onderling respect is. Vaak vertellen we verhalen uit de Bijbel over Jezus. Misschien heb je wel eens van Hem gehoord. Op de club hoor je er meer over! Als je meer over ons wil weten vind je dat op deze site. Bij vragen stuur ons een mailtje!

Tot snel!

Afdrukken E-mail

Safari Feest!

Safari Feest Kinderclub Voltreffer v1Nog even en dan... is het zo ver; het club seizoen gaat weer van start! Ben jij erbij? Bereid je er maar alsvast op voor want we gaan een heus Safari Park bouwen op 3 september bij Praethuys 't Slot. Je gaat met je groepje opdrachten doen om dieren te kopen, te vangen maar als je niet op past kan je ook een boete krijgten. Het beloofd een spannende, gezellige en vrolijke ochtend te worden! 

Het Safari Feest is voor alle kinderen tussen 4 en 12 jaar, je bent van harte welkom om 10.15 uur. Rond kwart over twaalf is de ochtend weer voorbij.

Safari Feest

 • Zaterdag 3 september
 • Van 10:15 tot 12:15 uur
 • Locatie: Praethuys 't Slot, Van Beijerenstraat 89, Hoorn

We houden ons aan de maatregelen rondom covid die op dat moment van toepassing zijn.
Deelname is gratis en je hoeft niet vooraf aan te melden. Maar vraag wel even toestemming aan je ouder(s) of verzorger(s) om mee te mogen doen met de activiteit.
We gaan er vanuit dat je zelf terug naar huis mag lopen of dat iemand jou ophaalt. Als dat niet lukt, stuur dan gerust even een berichtje, want we willen graag helpen.

Vanaf september start ook de gewone club weer op elke 2e en 4e zaterdag van de maand. Let op, op 10 september is het Burendag dan organiseren we tussen 11.00 en 16.00u een leuke en lekkere activiteit.

Tot snel!

Afdrukken E-mail