Update Coronavirus

Kinderclub Voltreffer onderdeel van de Christelijke gemeente Het Lichtbaken heeft besloten om de komende weken geen kinderclub te organiseren op zaterdag ochtend. Daarmee houden we rekening met het overheidsadvies om de sociale contacten zoveel mogelijk te beperken. Als het weer mogelijk is, gaat de club uiteraard weer door! Tot die tijd ontvangen jullie een extra presentje via de post.

Ook post ontvangen? Stuur ons een berichtje: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

En houdt de kalender in de gaten voor voor de updates m.b.t. de club morgens. 

Lieve groet, de juffen van de kinderclub 

Afdrukken E-mail

'Pannenkoekenbakfestijn’ op 14 maart

pannenkoeken bakken kinderclub voltrefferBen je 4-12 jaar oud en woon je in Hoorn? Dan ben je van harte welkom op het ‘Pannenkoekenbakfestijn’ in Het Lichtbaken!

Het beloofd een gezellige ochtend te gaan worden. We beginnen met leuke spellen, daarna volgt er een verhaal uit de Bijbel en dan wordt het de hoogste tijd om te gaan bakken. Je mag zelf pannenkoeken bakken! Wij zorgen voo

Samengevat:r de ingrediënten. En natuurlijk mag je zelf ook een hapje mee eten! En nog een extraatje, als je een vriendje of vriendinnetje meeneemt krijg je een verrassing. 

• Datum: zaterdag 14 maart 2020
• Plaats: Het Lichtbaken, Maelsonstraat 6 in Hoorn
• Tijd: 10.30-12.15u (na 12.15u mogen de ouders ook een vorkje mee prikken)

Toegang is gratis.

Tot snel!  

Afdrukken E-mail

Popcornbak Festijn! 9 november

Op 9 novermber is het weer Popcornbak Festijn! popcorn kinderclub voltreffer 9 november

Hoor je ze al tikken tegen het deksel? Pas op als je de pan opent, dan springen ze eruit… Krijg je al trek in een lekkere zak Popcorn, je bent van harte welkom! Wat we verder nog gaan doen? We zingen, je hoort een mooi Bijbelverhaal en nog veel meer!

Neem je een vriendje of vriendinnetje mee, dan krijg jij een verrassing!

Ben je 4-12 jaar en heb je zin om met ons mee te doen, kom dan zaterdag 9 november naar ’Het Lichtbaken’ (Maelsonstraat 6, Hoorn). De toegang is gratis!

Vanaf 10.30u ben je welkom en om 12.15u is het feest helaas weer voorbij.

Maar elke 2e en 4e zaterdag van de maand is er kinderclub en ben je van harte welkom!

Heb je een vraag? Stuur ons een mailtje, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot ziens op de kinderclub!

Afdrukken E-mail

VIP Uitnodiging - Open Lucht Club 2019

bruiloft 2

Op zaterdag 7 september is het weer feest op de Kinderclub! Met twee keer een Open Lucht Club. Het springkussen staat op zaterdagmorgen op het grasveld achter de Bernardus van Bockxmeerschool (Johannes Poststraat) en ‘s middags verhuizen we naar het speelveldje aan Vijzelmolen in de Grote Waal (bij de toren). Ook de rode tent kun je daar vinden, waarin je mag knutselen, spellen doen, zingen, naar een Bijbelverhaal luisteren en nog veel meer! Alle kinderen van 4 tot 12 jaar zijn hartelijk welkom en het kost helemaal niets!

Dit jaar hebben we een speciaal thema en nodigen we jou als VIP uit om bij de ‘Open Lucht Bruiloft’ aanwezig te zijn. Vraag je je af wat is er zo speciaal aan een deze ‘Open Lucht Bruiloft’? dat ga je horen in het Bijbelverhaal over Iemand die ook op een bruiloft uitgenodigd was, het leek een gewone man, niet bijzonders aan te zien. Maar dat was niet waar, deze man was een echte VIP ben jij benieuwd naar het verhaal, kom luisteren!

De Open Lucht Club is een feestelijke start van de Kinderclub in de openlucht. Die daarna elke 2e en 4e zaterdag wordt gehouden in Het Lichtbaken (Maelsonstraat 6, Hoorn). Iedereen is welkom op deze feestelijke zaterdag, ook als je de kinderclub niet kent. Zelfs als je niet van plan bent om elke twee weken te komen.

De benodigde informatie samengevat:

Zat. 7 sept. 10.00-12.30u – op het grasveld achter Bernardus van Bockxmeerschool (Johannes Poststraat)

Zat. 7 sept. 14.00-16.30u – op het speelveld bij de Vijzelmolen 94 in de Grote Waal (bij de toren)

Meer informatie of vragen? Die kan je ons mailen. 

We kijken uit naar je komst!  

Afdrukken E-mail

Popcornbak Festijn! - 11 mei

popcorn kinderclub voltreffer 11 mei

Kinderclub Voltreffer organiseert een: ‘Popcornbak Festijn’

Hoor je ze al tikken tegen het deksel? Pas op als je de pan opent, dan springen ze eruit… Op 11 mei gaan we Popcorn bakken op de kinderclub! Krijg je al trek in een lekkere zak Popcorn, je bent van harte welkom! Wat we verder nog gaan doen? We zingen, je hoort een mooi Bijbelverhaal en nog veel meer!

Neem je een vriendje of vriendinnetje mee, dan krijg jij een verrassing!
Ben je 4-12 jaar en heb je zin om met ons mee te doen, kom dan zaterdag 11 mei naar ’Het Lichtbaken’ (Maelsonstraat 6, Hoorn). De toegang is gratis!

Vanaf 10.30u ben je welkom en om 12.15u is het feest helaas weer voorbij.

Maar elke 2e en 4e zaterdag van de maand is er kinderclub en ben je van harte welkom!
Heb je een vraag? Stuur ons een mailtje, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot ziens op de kinderclub!

Afdrukken E-mail