Kinderclub weer open!

Dag jongens en meisjes! kinderclub weer open hoorn

We hebben goed nieuws! De kinderclub mag weer open :) We hebben jullie gemist... 

Gelukkig zagen we elkaar af en toe aan de deur of bij een buitenactiviteit. 

Maar nu kunnen we weer club houden zoals we gewend zijn. Waarbij we met mooi weer

natuurlijk nog steeds naar buiten kunnen! 

We hebben zin om jullie weer te zien! En jullie?

Nog even samengevat:

Wat: Kinderclub Voltreffer
Wanneer: Elke 2e en 4e zaterdag van de maand
Hoe laat: 10.30 tot 12.15 uur
Waar: Praethuys 't Slot, Van Beijerenstraat 89, 1623 JD Hoorn

Tot snel!

Groetjes, de jufs van de Kinderclub

Afdrukken E-mail

Post & Buiten activiteiten

Dag jongens en meisjes, 

Je krijgt al een poosje een envelop per post van de kinderclub. Als je eens eerder op de club geweest bent.

Daar is per 24 april verandering in gekomen. Elke 4e zaterdag van de maand krijg je niet alleen een envelop door de deur maar organiseren we ook een buiten activiteit! Wat we gaan doen is steeds een verrassing, we beloven je alvast dat je niet stil hoeft te zitten..

Kleine tip: vergeet de post niet door te lezen die heb je vaak nodig.

Samengevat:

  • Wat: Buitenactiviteit Kinderclub Voltreffer
  • Wanneer: Elke 4e zaterdag van de maand
  • Hoe laat: 10.30 tot 12.15 uur
  • Waar: Praethuys 't Slot, Van Beijerenstraat 89, 1623 JD Hoorn

Ben je nog nooit op de Kinderclub geweest, we maken graag kennis met je! Stuur even een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., ook als je de post wenst te ontvangen.

Tot snel! 

Afdrukken E-mail

Helaas weer even geen club

We hadden een mooie kerstclub morgen gepland op 26 december, helaas kan die niet door gaan. Tot 19 januari verwachten we geen club activiteiten te kunnen houden in Preathuys ’t Slot. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en als er weer ruimte is horen jullie het gelijk.

De kerst morgen geven we op een iets andere manier vorm.. hoe is nog een verrassing maar je gaat ons zien. En zolang de club niet door kan gaan, kan je post verwachten.

Misschien was je wel van plan om voor het eerst kennis de komen maken op de club. We ‘heten je graag digitaal welkom’! Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je ontvangt een kennismakingspresentje per post. Vergeet niet je gegevens en leeftijd erbij te vermelden.

De kinderclub is onderdeel van christelijke gemeente Het Lichtbaken. Bij al onze activiteiten houden we rekening met de maatregelen die gelden in verband met covid-19.

Fijne dagen en hopelijk tot snel!

Lieve groet, de juffen van de kinderclub 

Afdrukken E-mail

Kerstkaarten actie - kleuren voor de buurt

kerstkaartOp zaterdag 28 november zijn alle kinderen uit het Venenlaankwartier en omgeving welkom in Praethuys 't Slot om kerstkaarten te maken voor eenzame, alleenstaande en oudere mensen uit de wijk.

Hiermee bieden de kinderen een hart onder de riem vanwege de lange Coronaperiode en een lichtpuntje in de donkere dagen die weer zijn begonnen. Kinderen van 4-12 jaar zijn op zaterdagochtend welkom vanaf 10:30u om onder begeleiding van vrijwilligers van Praethuys 't Slot en onze Kinderclub voorgedrukte kerstkaarten in te kleuren en uitbundig te versieren. Als de kaarten klaar zijn, worden ze in de hele buurt bezorgd.

De toegang is gratis.

Natuurlijk worden alle Coronarichtlijnen in acht gehouden tijdens de activiteit.

Deze activiteit is een initiatief van Praethuys 't Slot, de allereerste buurtkamer van Hoorn. Het is een plek voor en dóór buurtbewoners waar men elkaar kan ontmoeten en gezamenlijk activiteiten kan ondernemen. De materialen voor deze actie zijn mede beschikbaar gesteld door MiekinVorm, House of Products en Deen supermarkten. Kijk ook op www.venenlaankwartier.nl.

Afdrukken E-mail

SpellenFeest in Venenlaankwartier

spellen feestOp zaterdag 26 september organiseren we rond Praethuys ’t Slot een Spellendag! Alle kinderen uit de wijk van 4 tot 12 jaar kunnen hieraan meedoen. Ook kinderen uit andere wijken zijn welkom.

Speciaal voor jullie is er een actief en leuk spellenprogramma uitgezet op het terrein van het Praethuys en op het speelveld er tegenover. We starten  om 10.30 uur. Onder leiding van een volwassene ga je langs zes stations. Per groepje doen je mee aan verschillende behendigheids- en groepsspelletjes en scoren daarmee punten. Het wordt een spannend buitenavontuur dat tot 12.15 uur duurt.

Ben jij tussen 4 en 12 jaar? Heb jij zin in leuke spellen en activiteiten? Dan ben jij welkom op het SpellenFeest. Dit feest is een extra speciale activiteit, daarna gaat de club weer verder  op elke 2e en 4e zaterdag van de maand in het Praethuys aan de Van Beijerenstraat. 

Samengevat:

  • Datum: 26 september
  • Tijd: 10:30 – 12:15u
  • Adres Praethuys 't Slot, Van Beijerenstraat 89, 1623 JD Hoorn
  • Toegang gratis!

Kom je ook? En neem je een vriendje of vriendinnetje mee?

Uiteraard worden de landelijke richtlijnen, die gelden in verband met COVID-19, gehanteerd.

Afdrukken E-mail

  • 1
  • 2