Popcornbak Festijn! 9 november

Op 9 novermber is het weer Popcornbak Festijn! popcorn kinderclub voltreffer 9 november

Hoor je ze al tikken tegen het deksel? Pas op als je de pan opent, dan springen ze eruit… Krijg je al trek in een lekkere zak Popcorn, je bent van harte welkom! Wat we verder nog gaan doen? We zingen, je hoort een mooi Bijbelverhaal en nog veel meer!

Neem je een vriendje of vriendinnetje mee, dan krijg jij een verrassing!

Ben je 4-12 jaar en heb je zin om met ons mee te doen, kom dan zaterdag 9 november naar ’Het Lichtbaken’ (Maelsonstraat 6, Hoorn). De toegang is gratis!

Vanaf 10.30u ben je welkom en om 12.15u is het feest helaas weer voorbij.

Maar elke 2e en 4e zaterdag van de maand is er kinderclub en ben je van harte welkom!

Heb je een vraag? Stuur ons een mailtje, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot ziens op de kinderclub!

Afdrukken E-mail

VIP Uitnodiging - Open Lucht Club 2019

bruiloft 2

Op zaterdag 7 september is het weer feest op de Kinderclub! Met twee keer een Open Lucht Club. Het springkussen staat op zaterdagmorgen op het grasveld achter de Bernardus van Bockxmeerschool (Johannes Poststraat) en ‘s middags verhuizen we naar het speelveldje aan Vijzelmolen in de Grote Waal (bij de toren). Ook de rode tent kun je daar vinden, waarin je mag knutselen, spellen doen, zingen, naar een Bijbelverhaal luisteren en nog veel meer! Alle kinderen van 4 tot 12 jaar zijn hartelijk welkom en het kost helemaal niets!

Dit jaar hebben we een speciaal thema en nodigen we jou als VIP uit om bij de ‘Open Lucht Bruiloft’ aanwezig te zijn. Vraag je je af wat is er zo speciaal aan een deze ‘Open Lucht Bruiloft’? dat ga je horen in het Bijbelverhaal over Iemand die ook op een bruiloft uitgenodigd was, het leek een gewone man, niet bijzonders aan te zien. Maar dat was niet waar, deze man was een echte VIP ben jij benieuwd naar het verhaal, kom luisteren!

De Open Lucht Club is een feestelijke start van de Kinderclub in de openlucht. Die daarna elke 2e en 4e zaterdag wordt gehouden in Het Lichtbaken (Maelsonstraat 6, Hoorn). Iedereen is welkom op deze feestelijke zaterdag, ook als je de kinderclub niet kent. Zelfs als je niet van plan bent om elke twee weken te komen.

De benodigde informatie samengevat:

Zat. 7 sept. 10.00-12.30u – op het grasveld achter Bernardus van Bockxmeerschool (Johannes Poststraat)

Zat. 7 sept. 14.00-16.30u – op het speelveld bij de Vijzelmolen 94 in de Grote Waal (bij de toren)

Meer informatie of vragen? Die kan je ons mailen. 

We kijken uit naar je komst!  

Afdrukken E-mail

Popcornbak Festijn! - 11 mei

popcorn kinderclub voltreffer 11 mei

Kinderclub Voltreffer organiseert een: ‘Popcornbak Festijn’

Hoor je ze al tikken tegen het deksel? Pas op als je de pan opent, dan springen ze eruit… Op 11 mei gaan we Popcorn bakken op de kinderclub! Krijg je al trek in een lekkere zak Popcorn, je bent van harte welkom! Wat we verder nog gaan doen? We zingen, je hoort een mooi Bijbelverhaal en nog veel meer!

Neem je een vriendje of vriendinnetje mee, dan krijg jij een verrassing!
Ben je 4-12 jaar en heb je zin om met ons mee te doen, kom dan zaterdag 11 mei naar ’Het Lichtbaken’ (Maelsonstraat 6, Hoorn). De toegang is gratis!

Vanaf 10.30u ben je welkom en om 12.15u is het feest helaas weer voorbij.

Maar elke 2e en 4e zaterdag van de maand is er kinderclub en ben je van harte welkom!
Heb je een vraag? Stuur ons een mailtje, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot ziens op de kinderclub!

Afdrukken E-mail

Pannenkoekenbakfestijn voor kinderen op zaterdag 22 december

Persbericht pannenkoeken bakken kerstBen jij 4-12 jaar oud en woon jij in Hoorn? Let dan op! Want jij bent welkom op het grote Pannenkoekenfeest in Het Lichtbaken!

Het wórdt een gezellige ochtend! We starten om 10.30 uur met leuke spellen, daarna wordt het Kerstverhaal verteld over de geboorte van Jezus. Dan is het de hoogste tijd om te gaan bakken. Dat mag je zelf doen! Wij zorgen voor alles wat je daarbij nodig hebt. Natuurlijk wil je zelf ook proeven hoe zo’n pannenkoek smaakt. Smullen maar!
O ja, als jij een vriendje of vriendinnetje meeneemt, krijg je een leuke verrassing.

Het programma duurt van 10.30 tot 12.15 uur. Na kwart over twaalf mogen ouders ook een vorkje mee prikken. De toegang is gratis en ieder kind ontvangt een leuk kerstkadootje.

Dit feest wordt georganiseerd door Kinderclub Voltreffer. Wij organiseren een kinderclub voor alle kinderen in Hoorn. Gezelligheid, respect en vriendelijkheid vinden wij belangrijk. Elke 2e en 4e zaterdag van de maand is er club in Het Lichtbaken. Dan doen we spellen of maken een leuke knutsel, zingen met elkaar en luisteren naar een Bijbelverhaal. Kom gerust een keer kijken. Vrijblijvend.

Afdrukken E-mail

Ga mee op zoek! - Open Lucht Club 2018

beeld persbericht kind met verrekijkerNog even en dan is het zo ver... Op zaterdag 1 september organiseren we weer twee keer een Open Lucht Club. Het springkussen staat op zaterdagmorgen op het grasveld achter de Bernardus van Bockxmeerschool (Johannes Poststraat) en ‘s middags bij het Wijkcentrum Grote Waal. Ook de rode tent kun je daar vinden, waarin je mag knutselen, spellen doen, zingen, naar een Bijbelverhaal luisteren en nog veel meer! Ben je tussen de 4 en 12 jaar oud? Dan ben je van harte welkom en het kost helemaal niets!

De Open Lucht Club is een feestelijke afsluiting van de zomervakantie. Daarna beginnen de scholen weer en ook de kinderclub die elke 2e en 4e zaterdag wordt gehouden. Iedereen is welkom op deze feestelijke zaterdag, ook als je de kinderclub niet kent. Zelfs als je niet van plan bent om elke twee weken te komen.

Wanneer en Waar?

- Zat. 1 sept. 10.00-12.30u – op het grasveld achter Bernardus van Bockxmeerschool (Johannes Poststraat)
- Zat. 1 sept. 14.00-16.30u – bij het Wijkcentrum Grote Waal

Willen je ouders of verzorgers meer informatie? Stuur ons gerust een mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fijne vakantie nog en tot snel! 

Afdrukken E-mail