Nieuw seizoen - Safari Feest!

Kinderclub Voltreffer OLC 2022 13 september 2022

Het leek wel feest! Er hingen ballonnen, slingers, er stonden tafels buiten en er liepen heel veel juffen en een meester. Het was ook wel een beetje feest. Want we hebben op zaterdag 3 september een erg leuk safarispel gedaan. Van te voren stonden er nieuwsberichten in de krant, werden er folders uitgedeeld en er hingen posters op scholen. Het was wel een beetje spannend hoeveel kinderen er zouden komen.

We hadden 40 tasjes klaargemaakt om aan de kinderen mee te geven. Dat waren tien tasjes meer dan vorig jaar en dat was maar goed ook! Er kwamen wel 37 kinderen het safarispel doen.

Bij het safarispel moesten allerlei opdrachten gedaan worden waarmee je geld kon verdienen. En met dat geld konden safaridieren gekocht worden om een mooi safaripark mee te maken. De kinderen knutselden hoeden, tekenden dieren met stoepkrijt, vertelden sprookjes over dieren, beeldden dieren uit en er waren nog veel meer opdrachten.

Ze deden leuk mee en we waren erg blij dat er zoveel extra hulp was deze dag. De oma van één van de kinderen warmde intussen wel 500 poffertjes op en na de prijsuitreiking hebben we allemaal staan smullen. Ook alle ouders die hun kind op kwamen halen, konden poffertjes krijgen en daardoor hebben we gezellig nog een tijdje met elkaar staan praten.

Volgende week zaterdag is het weer club! We hebben alle kinderen uitgenodigd om te komen om half elf in het Praethuys. We zien er naar uit!

Foto's

Kinderclub Voltreffer OLC 2022 4Kinderclub Voltreffer OLC 2022 3Kinderclub Voltreffer OLC 2022 2  

Afdrukken E-mail