Nieuw Seizoen Kinderclub!

Kinderclub VoltrefferEr is weer club en daar hebben we echt naar uit gekeken! Jullie ook? Weer gezellig met elkaar activiteiten doen, nieuwe liedjes leren, verwerkingen maken en uit de Bijbel horen. Steeds nieuwe verhalen. En er zijn er nog heel veel te vertellen!

Dit seizoen staan er weer veel leuke dingen op het programma! Bij lekker weer hopen we ook weer activiteiten buiten te doen. En zolang het nog wat regenachtig is, blijven we lekker binnen en doen we daar gezellige spelletjes en kan je ook creatieve knutselwerkjes maken! Er zijn verschillende thema’s: Koningsdag, Vader- en Moederdag. Maar wat we precies gaan doen is een verrassing!

Goed om te weten: elke keer als het kinderclub is hangt er een briefje op het mededelingenbord en voor het raam zodat je al een beetje weet waar het de volgende keer over gaat.

Ben jij nog nooit op de club geweest? Kom snel een keer kijken! Weet je al precies hoe het gaat? Super! We zien er naar uit om je weer te zien. Neem je een vriendje of vriendinnetje mee?

Tot snel! 

Afdrukken E-mail