Zoek jij mee naar de schat?

Uitnodiging spellen ochtend 11 september kinderclub voltreffer

We hebben een uitdaging voor jou! Er staat ergens een schatkist met een super kostbare inhoud. Maar de schat zit dicht met een cijferslot. Niemand weet de code om het slot open te maken.

Er is van alles geprobeerd, maar helaas, de schatkist zit nog steeds dicht. Wie kan ons helpen?

We hebben stoere jongens en meisjes nodig, die goed kunnen puzzelen en speuren. Die kunnen kaartlezen, snel zijn en vooral vrolijk mee willen doen!

Op zaterdag 11 september is er een ‘schat-zoek-actie’ als het begin van een nieuw clubseizoen. Ben je tussen 4 en 12 jaar, dan ben je vanaf 10.30 uur welkom. Rond kwart over twaalf is de ochtend weer voorbij.

We laten je niet alleen puzzelen, hoor. Er zijn verschillende ‘piraten’ die jou komen helpen! Samen maken wij er een leuk en spannend avontuur van. Neem je je vriendje of vriendinnetje mee?

Vanaf september start ook de gewone club weer op elke 2e en 4e zaterdag van de maand.

Spannende ‘schat-zoek-actie’

  • Zaterdag 11 september
  • Van 10:30 tot 12:15 uur
  • Locatie: Praethuys 't Slot, Van Beijerenstraat 89, Hoorn

We houden ons aan de maatregelen rondom covid die op dat moment van toepassing zijn.
Deelname is gratis en je hoeft niet vooraf aan te melden. Maar vraag wel even toestemming aan je ouder(s) of verzorger(s) om mee te mogen doen met de activiteit.
We gaan er vanuit dat je zelf terug naar huis mag lopen of dat iemand jou ophaalt. Als dat niet lukt, stuur dan gerust even een berichtje, want we willen graag helpen.


Tot ziens!

Afdrukken E-mail