Vijf broden en twee vissen

12 1212 december 2020

Afgelopen zaterdag was het weer club. We hebben met elkaar weer een hele gezellige morgen gehad! Kon je niet komen? Lees maar snel verder, dan weet je toch wat er allemaal gebeurd is.

Deze ochtend hebben we met elkaar nagedacht over bidden. Dat is praten met God. Aan Hem mag je alles vragen! De Heere kan alles doen.

We hoorden ook een verhaal over 5 broden en 2 vissen. Er waren meer dan 5 duizend mensen bij elkaar, maar de Heere Jezus bad voor het eten en toen was er genoeg eten voor al die mensen. En dat niet alleen, er was zelfs nog ontzettend veel eten over! Bijzonder hè? Maar dat kan echt, want God kan alles!

Ook hebben we met elkaar een boekje gemaakt met allemaal dingen waar je voor kunt bidden en danken. Zo kan je er steeds aan denken. Daarna was er nog tijd over en hebben we ook nog gevoetbald en lekker gespeeld. Het was een hele gezellige morgen!

De volgende keer is op 26 december. Dan wordt het heel bijzonder, want dan is het Kerst. Kom je ook? En natuurlijk mag je ook vriendjes en vriendinnetjes meenemen!

Afdrukken E-mail