Safari Feest!

Safari Feest Kinderclub Voltreffer v1Nog even en dan... is het zo ver; het club seizoen gaat weer van start! Ben jij erbij? Bereid je er maar alsvast op voor want we gaan een heus Safari Park bouwen op 3 september bij Praethuys 't Slot. Je gaat met je groepje opdrachten doen om dieren te kopen, te vangen maar als je niet op past kan je ook een boete krijgten. Het beloofd een spannende, gezellige en vrolijke ochtend te worden! 

Het Safari Feest is voor alle kinderen tussen 4 en 12 jaar, je bent van harte welkom om 10.15 uur. Rond kwart over twaalf is de ochtend weer voorbij.

Safari Feest

  • Zaterdag 3 september
  • Van 10:15 tot 12:15 uur
  • Locatie: Praethuys 't Slot, Van Beijerenstraat 89, Hoorn

We houden ons aan de maatregelen rondom covid die op dat moment van toepassing zijn.
Deelname is gratis en je hoeft niet vooraf aan te melden. Maar vraag wel even toestemming aan je ouder(s) of verzorger(s) om mee te mogen doen met de activiteit.
We gaan er vanuit dat je zelf terug naar huis mag lopen of dat iemand jou ophaalt. Als dat niet lukt, stuur dan gerust even een berichtje, want we willen graag helpen.

Vanaf september start ook de gewone club weer op elke 2e en 4e zaterdag van de maand. Let op, op 10 september is het Burendag dan organiseren we tussen 11.00 en 16.00u een leuke en lekkere activiteit.

Tot snel!

Afdrukken E-mail