Nieuwe locatie!

komjeookJa, je leest het goed, de kinderclub gaat verhuizen naar een nieuwe locatie!

De feestelijke opening is op 29 augustus vanaf 10:30u. Misschien ken je ons al lang.

Hoor je voor het eerst van de club? Leuk! Kom je kennis met ons maken? We kijken er naar uit om je te zien. De toegang is gratis. Je vindt ons in Praethuys 't Slot.

Ben jij 4 jaar of ouder en heb je zin om op zaterdag leuke spellen, activiteiten of sportief bezig te zijn? Dan ben je van harte welkom op de club! We trappen af met een feestelijke opening zodat je kennis met ons kunt maken. Daarna zijn we er elke 2e en 4e zaterdag van de maand. Het is een club voor jongens en meisjes, voor allebei bedenken we leuke activiteiten, juist daarom vinden we het gezellig als je een vriendje of vriendinnetje mee neemt.

We organiseren veel leuke en gezellig dingen. Daar naarst vinden we aandacht voor elkaar belangrijk. Wij willen laagdrempelige club zijn voor iedereen. Goed om te weten dat we een christelijke club zijn onderdeel van ‘Het Lichtbaken’ in Hoorn

Samengevat:

  • Datum: 29 augustus
  •  Tijd: 10:30 – 12:15u
  •  Adres Praethuys 't Slot, Van Beijerenstraat 89, 1623 JD Hoorn
  •  Toegang gratis!

Vanaf 12 september is de club elke 2 en 4e zaterdag van de maand. Kom je kennis maken met ons? Wij hebben er zin in! 

We houden ons aan de plaatselijke en landelijke richtlijnen m.b.t. COVID-19. Mochten er ontwikkelingen zijn waardoor de club niet door kan gaan zullen maken we daar melding van op deze website en plakken we het aan bij Praethuys 't Slot.

Afdrukken E-mail