Zocht jij mee naar de schat?

Kinderclub Voltreffer schatzoeken 411 september 2021

Was jij er ook bij toen we de schat gingen zoeken? Wat was het toch een leuke ochtend, de club was zo weer voorbij! Maar wat hadden we ook alweer allemaal gedaan?
Deze ochtend was er een echte piraten zoektocht. Er was een schat die gezocht moest worden en er moest een code zijn om de schat te openen! Maar hoe kom je dan aan de code van het slot? Om die code te krijgen moesten er 7 spellen gedaan worden. Het waren niet zomaar spellen. Het waren ├ęchte piratenspellen!


Spel 1: Kogel race
Spel 2: Puzzel de schatkaart
Spel 3: Verkleed piraat
Spel 4: Mastentrefbal
Spel 5: Piraten hapje
Spel 6: Aanleg spel
Spel 7: Lijn werpen


Als piraten hebben jullie de spellen gespeeld. Bij elk spel die jullie goed hadden gespeeld kregen jullie een woord. Van alle woorden konden jullie een vraag maken en het antwoord was de code van de schat! De vraag was: Hoe lang is de loopplank van het piraten schip? Het antwoord was 483 cm. Jullie hadden de loopplank allemaal goed opgemeten want de schat ging open! En wat zat er in de schat? Snoepschatkistjes en een papiertje die jullie konden inleveren bij de juffen. Van de juffen kregen jullie een tasje met iets lekkers erin en een knutselwerkje waarmee jullie een ├ęchte prijs kunnen winnen!


Het was een leuke en gezellige piraten ochtend! Wij hopen dat jullie het leuk vonden en dat jullie de volgende keer ook weer gezellig komen. Tot dan!

Kinderclub Voltreffer schatzoeken 3Kinderclub Voltreffer schatzoeken 2Kinderclub Voltreffer schatzoeken 1

Afdrukken