Laatste keer club voor de zomervakantie..

Kinderclub Voltreffer 2e juli10 juli 2021

Het seizoen is voorbijgevlogen, zaterdag 10 juli was alweer de laatste keer club! Wat hebben we een gezellige ochtend gehad!

Het verhaal uit de Bijbel wat we hoorden ging over een herder die 100 schapen had maar er aan het einde van de dag ineens nog maar 99 had. Een schaapje was zelf op weg gegaan die dacht dat het ergens anders fijner was. Niet slim en ongehoorzaam van het schaapje. Hij was de rest van de kudde kwijtgeraakt en als de herder niet zou gaan zoeken, zou het schaapje helemaal alleen zijn en dat is gevaarlijk.
Gelukkig gaat de herder op pad om het schaapje te zoeken. Moe van een lange dag werken roept en zoekt hij toch net zo lang totdat hij het schaapje vindt. Super blij is de herder! En hij legt het schaapje op zijn schouders en draagt het naar huis. Het schaapje was weggelopen maar de herder heeft het gevonden!
Weet je op wie de herder lijkt? Op Jezus. En weet je op wie het schaapje lijkt dat wegliep? Op jou en op mij. Luister je wel eens niet naar papa of mama? Of ben je wel eens jaloers op mooie cadeaus van je vriend(innen)tje? Dat zijn voorbeelden van weglopen. Je loopt dat weg bij God, omdat je verkeerde dingen doet. Hij wil juist graag voor je zorgen maar dan is het wel belangrijk dat je naar Hem luistert. En de verkeerde dingen die je doet eerlijk tegen Hem vertelt. En Hem om vergeving vraagt. Dan zorgt Hij voor je elke dag bij alles wat je doet. Dat is toch geweldig!
Ben je benieuwd naar meer verhalen uit de Bijbel? Na de zomervakantie zijn we er weer en hoor je nog meer goed nieuws!

Na het verhaal hebben we mooie knutsels gemaakt met glas en stiften, bewaar bakjes en potjes om dingentjes in te bewaren. Er werden echte kunstwerken gemaakt!
En als laatste... hebben we heerlijk patat gegeten met de papa's en mama's! Supergezellig en met een stralend zonnetje.

Kinderclub Voltreffer 2e juli 1Kinderclub Voltreffer 2e juli 2

Wij hebben van jullie genoten en wensen jullie een fijne zomervakantie!

Afdrukken