Tot na de zomervakantie!

foto 2Zaterdag 25 juni was het alweer de laatste keer Kinderclub van dit seizoen. Maar na de zomervakantie gaan we weer door!

Om te beginnen met de Openluchtclub op 3 september. Deze is op een andere plek als de vorige keer, namelijk op het grasveld langs de Johannes Poststraat ter hoogte van de Sapmanstraat in Hoorn (bij de Bernardus van Bockxmeerschool).

En misschien ben je er al een keer geweest, maar vanaf 10 september is Kinderclub Voltreffer in 'Het Lichtbaken' (Maelsonstraat 6, Hoorn).

Omdat het de laatste keer van het seizoen was, zag de club morgen er net iets anders uit. Eerst hoorden we een verhaal over een jongen in een ver land, Afrika. Hij ging met zijn zere voet naar de zendingspost en hoorde daar uit het woordeloze boek. Een boek met alleen maar kleuren: goud, zwart, rood, wit en groen. En ze betekenen allemaal wat. Goud: de hemel, daar is alles goed, want daar woont God. Wat betekent zwart? De zonden in je hart. Rood is van bloed, het bloed van Jezus. En waar je ook mee zit, Zijn bloed wast alles wit. En wat betekent groen? Jezus zal altijd bij je zijn. Dat was Hij ook bij die jongen uit Afrika. Toen zijn voet weer beter was, ging hij naar huis met het boek zonder woorden onder zijn arm. Hij was zo blij dat hij thuis ook ging vertellen over het boek zonder woorden.

Na het verhaal gingen we naar buiten. Daar hebben we veel spelletjes gedaan.

 foto 3     foto 5

En na alle spellen was het tijd voor patat! 

Hele fijne zomervakantie! 

 

Afdrukken E-mail