VIP Uitnodiging - Open Lucht Club 2019

bruiloft 2

Op zaterdag 7 september is het weer feest op de Kinderclub! Met twee keer een Open Lucht Club. Het springkussen staat op zaterdagmorgen op het grasveld achter de Bernardus van Bockxmeerschool (Johannes Poststraat) en ‘s middags verhuizen we naar het speelveldje aan Vijzelmolen in de Grote Waal (bij de toren). Ook de rode tent kun je daar vinden, waarin je mag knutselen, spellen doen, zingen, naar een Bijbelverhaal luisteren en nog veel meer! Alle kinderen van 4 tot 12 jaar zijn hartelijk welkom en het kost helemaal niets!

Dit jaar hebben we een speciaal thema en nodigen we jou als VIP uit om bij de ‘Open Lucht Bruiloft’ aanwezig te zijn. Vraag je je af wat is er zo speciaal aan een deze ‘Open Lucht Bruiloft’? dat ga je horen in het Bijbelverhaal over Iemand die ook op een bruiloft uitgenodigd was, het leek een gewone man, niet bijzonders aan te zien. Maar dat was niet waar, deze man was een echte VIP ben jij benieuwd naar het verhaal, kom luisteren!

De Open Lucht Club is een feestelijke start van de Kinderclub in de openlucht. Die daarna elke 2e en 4e zaterdag wordt gehouden in Het Lichtbaken (Maelsonstraat 6, Hoorn). Iedereen is welkom op deze feestelijke zaterdag, ook als je de kinderclub niet kent. Zelfs als je niet van plan bent om elke twee weken te komen.

De benodigde informatie samengevat:

Zat. 7 sept. 10.00-12.30u – op het grasveld achter Bernardus van Bockxmeerschool (Johannes Poststraat)

Zat. 7 sept. 14.00-16.30u – op het speelveld bij de Vijzelmolen 94 in de Grote Waal (bij de toren)

Meer informatie of vragen? Die kan je ons mailen. 

We kijken uit naar je komst!  

Afdrukken E-mail