Ga mee op zoek! - Open Lucht Club 2018

beeld persbericht kind met verrekijkerNog even en dan is het zo ver... Op zaterdag 1 september organiseren we weer twee keer een Open Lucht Club. Het springkussen staat op zaterdagmorgen op het grasveld achter de Bernardus van Bockxmeerschool (Johannes Poststraat) en ā€˜s middags bij het Wijkcentrum Grote Waal. Ook de rode tent kun je daar vinden, waarin je mag knutselen, spellen doen, zingen, naar een Bijbelverhaal luisteren en nog veel meer! Ben je tussen de 4 en 12 jaar oud? Dan ben je van harte welkom en het kost helemaal niets!

De Open Lucht Club is een feestelijke afsluiting van de zomervakantie. Daarna beginnen de scholen weer en ook de kinderclub die elke 2e en 4e zaterdag wordt gehouden. Iedereen is welkom op deze feestelijke zaterdag, ook als je de kinderclub niet kent. Zelfs als je niet van plan bent om elke twee weken te komen.

Wanneer en Waar?

- Zat. 1 sept. 10.00-12.30u ā€“ op het grasveld achter Bernardus van Bockxmeerschool (Johannes Poststraat)
- Zat. 1 sept. 14.00-16.30u ā€“ bij het Wijkcentrum Grote Waal

Willen je ouders of verzorgers meer informatie? Stuur ons gerust een mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fijne vakantie nog en tot snel! 

Afdrukken E-mail