Hoi,

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Je bent terecht gekomen op de site van kinderclub 'Voltreffer'.
Benieuwd wie we zijn en wat we doen? Lees gauw verder.

Wij zijn de kinderclub Voltreffer, al heel wat jaren actief op verschillende locaties in Hoorn. En nu voor het eerst in het Venenlaankwartier te vinden in Praethuys 't Slot. We zijn dol op leuke spellen, activiteiten en sportief bezig zijn, jij ook? Kom dan binnen kijken, we zijn er 2e en 4e zaterdag van de maand vanaf 10:30 tot 12:15u. Je vindt ons op: Van Beijerenstraat 89, Hoorn

Natuurlijk wil je weten wat we gaan doen op de club. We beginnen altijd met elkaar gezellig in de kring. We zingen mooie liedjes en dan wordt er een verhaal verteld uit de Bijbel. En dan wordt het tijd voor iets lekkers en drinken. Daarna is er een activiteit we houden het leuk voor jongens en meisjes dus wat we gaan doen is elke keer een verrassing!

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom kijken! Het is gratis!

Maximale aandacht voor kinderen vinden we heel belangrijk. Ons streven is een laagdrempelige club te zijn waar elk kind zich thuis voelt. Kinderclub Voltreffer is onderdeel van  de christelijke gemeente ‘Het Lichtbaken’ in Hoorn.

We houden ons aan de plaatselijke en landelijke richtlijnen m.b.t. COVID-19. Mochten er ontwikkelingen zijn waardoor de club niet door kan gaan zullen we dit melden op deze website en aanpakken bij Praethuys 't Slot. Graag ontvangen we jullie buiten voor het gebouw.

Ouders of verzorgers willen we vragen om afstand te houden en niet mee naar binnen te gaan. Mocht dit onwenselijk zijn gaan we graag met u in overleg voor een passende oplossing.

Afdrukken