Pannenkoekenfestijn

Kinderclub Voltreffer Pannenkoeken bakken 613 mei was het zover. Pannenkoeken bakken. Wat was dat een feest! Nadat we gezellig in de kring hadden gezeten, begon het feest. We hadden allemaal een eigen pannenkoekbakplaatje waar we beslag op deden. Eerst natuurlijk een beetje olie. En al snel hoorde je dat het beslag begon te bakken. Met onze eigen spatel draaiden we de pannenkoek om. Onze eerste pannenkoek is klaar! Maar er is nog meer. En we kunnen ook allerlei figuurtjes maken met onze pannenkoekbeslag. Een ster, een hartje, een bloem, allerlei variaties maakten we. En wat kun je ze goed ruiken. Een heerlijke pannenkoekenlucht. En natuurlijk eten we de pannenkoeken op. De één met stroop, de ander met m&m’s, de volgende met spekjes. Heerlijk! Omdat het kleine pannenkoekjes zijn, gaan we door met bakken. Wat hebben we een pret met elkaar en wat smaakt het lekker. Er is overal genoeg van en na een poosje zitten onze buikjes goed vol. Er worden zelfs pannenkoeken mee naar huis genomen.

Wij vonden het erg gezellig met elkaar en heel erg lekker! Zin om dit ook te doen? Houd de website dan goed in de gaten welke activiteiten we gaan doen het komende seizoen!

 Kleine sfeer impressie: 

Kinderclub Voltreffer Pannenkoeken bakken 3

 Kinderclub Voltreffer Pannenkoeken bakken 4 Kinderclub Voltreffer Pannenkoeken bakken 1

Kinderclub Voltreffer Pannenkoeken bakken 2 Kinderclub Voltreffer Pannenkoeken bakken 9 Kinderclub Voltreffer Pannenkoeken bakken 5

Afdrukken E-mail