Mis de boot niet!

IMG 0781'Welke boot?' denk je misschien. Noach uit de Bijbel moest van God een boot bouwen. Omdat God de hele aarde onder water zou zetten als straf op de zonde die iedereen had gedaan. Alle mensen waren welkom in de boot, maar niemand kwam. Alleen de dieren luisterden wel naar God.
En jij? Ook jouw hart is vol zonden, verkeerde dingen waarvan God heeft gezegd dat je die niet moet doen. Wat zijn zonden dan? Een paar voorbeelden: plagen van andere kinderen, niet luisteren naar je papa of mama, gemeen doen, oneerlijk zijn en zo zijn er nog veel meer op te noemen. Maar weet je wat zo bijzonder is? Eigenlijk zou God jou en mij ook straf moeten geven voor alle verkeerde dingen die we doen. Maar dat doet Hij niet als de Heere Jezus jouw zonden vergeven heeft. Dat kan Hij omdat Hij op aarde aan het kruis gestorven is. En daarom ben je alleen bij Hem veilig. Hoe kan je vergeving krijgen? Door te bidden tot de Heere Jezus. Je doet je handen samen en dan zeg je bijvoorbeeld: 'Heere Jezus, ik heb spijt van alle verkeerde dingen die ik gedaan heb, wilt U mij vergeven? Zodat mijn hart schoon van zonde is en ik elke dag naar U zal luisteren.'

Dat was het verhaal wat we gehoord hebben op de club. Maar we hebben nog veel meer gedaan. Een nieuw lied geleerd.. Weet je hem nog? Kom aan boord!

Kom aan boord
ook voor jou is er een plekje
waar je hoort
laat de hoop niet langer varen
kom aan boord
sta niet doelloos aan de kant
want er is een hart vol liefde
pak die uitgestoken hand

Wil je het lied nog eens luisteren? Klik dan hieronder.

.

IMG 0764We hebben mooie knutselwerkjes gemaakt met elkaar, op de springkussens gesprongen, spelletjes gedaan, de middag vloog voorbij!

Dit keer was het club buiten op het veld. Maar elke 2e en 4e zaterdag van de maand is er weer club en dan in de Maelsonstraat 6 in het gebouw van 'Het Lichtbaken'. Op de kalender zie je precies wanneer het is.

Klik hier voor de kalender.

Kom je ook?

Afdrukken E-mail